Sitemap    

social media marketing

Social Media Marketing verhoogt uw aanwezigheid op internet

 
Social media is essentieel binnen uw internet marketing strategie. Een steeds groter deel van het internetverkeer vindt plaats op social media. In sommige gevallen al meer dan 50%. Social media geeft u de kans om in contact te blijven met uw prospects en klanten. U kunt bijvoorbeeld denken aan:
 • Sociale netwerksites als LinkedIn, FaceBook, Twitter, Hyves, FourSquare
 • Foto- en video websites als YouTube, Vimeo, Flickr
 • Presentatie websites als Slideshare
 • Weblogs, fora en discussiegroepen

Waar kunt social media voor inzetten?

Social media draait om het in contact komen met uw doelgroep. U kunt een groot publiek bereiken. Een voordeel hierbij is het feit dat het gebruik van de meeste social media kanalen gratis is! U kunt social media inzetten voor diverse doeleinden:
 • Reputatie management; monitoren van berichtgeving over u en uw onderneming
 • Markt onderzoek; monitoren van berichtgeving over uw markt, branche
 • Concurrentie onderzoek; monitoren van berichtgeving over concurrenten
 • Lead generatie; monitoren van prospects en klanten en het genereren van leads via het aanbieden van content en gericht adverteren. 
 • Verkoop; aanbieden van uw producten en diensten
 • Helpdesk; beantwoorden of laten beantwoorden van vragen
 • Klantenservice; beantwoorden van vragen via kanalen als Twitter en FaceBook 
Elke moment van de dag groeien kanalen als LinkedIn, FaceBook, Twitter, Youtube, fora, etcetera. ook uw prospects en klanten maken gebruik van social media.
 
TIP; op de website WWW.NAMECHK.COM kunt u controleren of uw bedrijfsnaam nog beschikbaar is bij de belangrijke social media kanalen en tools. Controleer het nu want social media blijft.
 

Social Media video. Impressie van de groei

Bent u nog niet overtuigd van de kracht van social media? Bekijk deze video en krijg een impressie van de explosieve groei van de diverse social media kanalen.
 
 

Social Media bij LeadBuilders

De eerste vraag die wij uw stellen is; wie is uw doelgroep en wat zijn uw doelstellingen met social media? Wij beschouwen social media als extra kanalen voor uw marketing- sales- en klantcontact doelstellingen. Met als focus een positieve return on investment.
 
LeadBuilders heeft veel ervaring met de inzet van social media. Uit projecten die wij begeleiden. En via social media trainingen die wij voor bedrijven en organisaties verzorgen. Meer informatie over social media trainingen en ervaringen van klanten vindt u op social media training en incompany training.
 
 
Meer informatie over de mogelijkheden van social media?
 
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met social media? LeadBuilders ondersteunt u met advies, analyses, trainingen en uitvoering om uw resultaten te verhogen. Mail uw contactgegevens via het contactformulier en wij nemen snel contact met u op.
 
U kunt ons natuurlijk ook bereiken via info@LeadBuilders.nl of bellen via 0031 (0) 164 244 415.