Sitemap    
Youtube adverteren

YouTube Adverteren

Breng uw video's extra onder de aandacht bij uw doelgroep

YouTube is na Google de grootste zoekmachine. Met video bereik je een groter deel van je doelgroep op een persoonlijke manier. 1 video zegt meer dan 1.000 woorden! Je kunt op verschillende manieren adverteren via je YouTube kanaal.

Een YouTube kanaal kun je inzetten om je bedrijf, je diensten, je producten te promoten. Je kunt video ook inzetten voor reviews en handleidingen. Omdat de advertentiekosten nog laag zijn heeft adverteren op YouTube snel een positieve ROI.

Voordelen van adverteren op YouTube

  • Je bereikt een groter deel van je doelgroep
  • Profielen en locaties zijn instelbaar voor nauwkeurig targeting
  • Je presenteert je bedrijf op een persoonlijke manier
  • Statistieken geven je inzicht in de resultaten
  • YouTube adverteren is nog goedkoop

Aanpak en werkwijze

Nadat het profiel van de doelgroep in beeld is gebracht wordt het YouTube kanaal geoptimaliseerd en worden advertentie campagnes gemaakt en geactiveerd.
 
Via een realtime online dashboard volgen we continu de resultaten van de YouTube campagnes en worden advertenties en biedingen geoptimaliseerd. Als er een AdWords account is wordt een koppeling gemaakt tussen AdWords en YouTube.

 

Starten met adverteren op YouTube?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van YouTube? Ook voor de productie van je bedrijfsvideo en de optimalisatie van je YouTube kanaal.

Neem contact op en je krijgt een persoonlijk advies op maat van een YouTube specialist. Telefonisch kun je ons bereiken via 0164-244 415 of via het contactformulier.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.