Sitemap    
Social Media Training

Social Media Training


U boekt zakelijk meer resultaat na een maatwerk Social Media Training

De training wordt verzorgd als maatwerk In-company training. Afgestemd op uw doelstellingen, doelgroepen en uitgaande van de huidige situatie. Na de training heeft u:
  • Inzicht in uw kansen en mogelijkheden met social media.
  • Kent u de belangrijkste kanalen die interessant zijn voor uw business.
  • Bent u in staat om een social media plan uit te werken en om te zetten naar acties.
  • Kunt u uw social media activiteiten inplannen en uw resultaten monitoren.
  • Boekt u daadwerkelijk resultaat met social media. 
 

Een social media scan geeft inzicht in uw mogelijkheden

Voorafgaande aan de training worden uw doelstellingen met de training concreet gemaakt. Daarnaast maakt LeadBuilders een scan van uw huidige social media presence en het kennis niveau van de deelnemers.

Deze analyse is het vertrekpunt voor een concrete invulling van de training. Met deze aanpak boekt u gegarandeerd resultaten met de training. 
 

Voor wie is deze In-company training interessant?

Deze maatwerk training is geschikt voor bedrijven die meer resultaat willen boeken met social media. De training wordt afgestemd op het kennis niveau van de deelnemers.
 
De duur van de training staat vooraf niet vast en wordt na de intake en social media scan in overleg vastgesteld. De training kan in dagdelen ingepland worden en wordt op uw locatie verzorgd. 
 

Social media trainers met praktijkervaring

Naast de training adviseren en begeleiden de trainers bedrijven met de opzet, uitvoering en optimalisatie van social media binnen de Benelux. 
 

Waarom LeadBuilders?

LeadBuilders begeleidt bedrijven met de optimalisatie van cross-channel leadgeneratie- en verkoop processen. De inzet en optimalisatie van social media kanalen is een standaard onderdeel. Na afloop van de training kunt u een beroep doen op concreet advies en/of begeleiding.  
 

Reviews van klanten die de training gevolgd hebben. 

Bedrijven die een incompany training gevolgd hebben komen uit branches zoals techniek, reclame, bouw, industrie, overheid, consultancy, personeelsbemiddeling, training bureaus en zakelijke dienstverlening.  
                       
Diana Klaver, Bureaumanager Lift Marketing Communicatie

Ben erg blij dat ik de training georganiseerd heb; de toelichting op de te geven training, welke specifiek op onze behoeftes gericht was (training op maat), heeft mij ertoe besloten met LeadBuilders in zee te gaan. Jacques heeft onze mensen enorm geënthousiasmeerd. Zij kunnen onze klanten nu nog beter informeren en begeleiden bij het inzetten van social media.  
 
Peter Kramer, Concredis "partners in credit management"

Leuke, nuttige zeer aan te bevelen social media training. Door het volgen van deze workshop communiceren wij nog intensiever met onze klanten en prospects en worden wij nog beter gevonden door potentiële klanten! Al binnen enkele dagen hadden wij de eerste concrete aanvragen binnen! 

 

Interviews met ondernemers over Social Media

Lisa Portengen van Smart&Sexy heeft haar onderneming in korte tijd veel succes geboekt met de inzet van social media.

Chris Rommers van WebGenerator over leadgeneratie via zoekmachine optimalisatie, de inzet van een blog en e-mail marketing gecombineerd met social media.
 
Alle interviews vindt u op het YouTube kanaal van LeadBuilders.
 
Meer informatie? Laat het ons weten via het contact formulier In-company training.
 
Of neem telefonisch contact op via: +31 (0) 164 244 415.
Of mail ons via  info@leadbuilders.nl 
 
Wij nemen snel contact met u op.