Sitemap    
Verkooptraining voor professionals

Verkooptraining en Sales Coaching

Realiseer direct meer omzet met een verkooptraining op maat

 
Uw sales mensen leveren de belangrijkste bijdrage aan het succes van uw onderneming. Het is belangrijk dat u team getraind de concurrentie aangaat.
 
LeadBuilders stemt trainingen en coaching volledig af op uw sector, leerdoelen en bedrijfsdoelen. Een verkooptraining is altijd maatwerk. 


Onze visie en aanpak op verkoop trainingen

Alles moet kloppen. Uw strategie, sales organisatie, leadgeneratie processen, verkoopmethoden. Maar vooral de kennis, vaardigheden en motivatie van uw sales team. Mensen kopen uiteindelijk van mensen.
 
Een training is niet vrijblijvend. Daarom houden wij met iedereen persoonlijke intakes om te komen tot persoonlijke doelstellingen voor de training. U als management heeft hier een belangrijke rol in.
 
Met deze gerichte aanpak boekt u aantoonbaar resultaatverbetering op elk onderdeel in uw verkoopproces.
 

Begeleiding door verkooptrainers uit de praktijk

Met een team van ervaren verkooptrainers verzorgen wij verkoop trainingen in alle belangrijke talen. Klanten waarderen onze trainingen hoog en boeken wezenlijke resultaatverbeteringen. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. 
 

Wat maakt onze aanpak uniek?

Onze visie is dat een verkooptraining maatwerk moet zijn. Er zijn bijna geen verkooptrainers die alle onderdelen van het verkoopproces voor 100% beheersen. De verschillen tussen bijvoorbeeld het onderdeel telemarketing en relatiebeheer zijn hiervoor te groot. 
 
De trainers zijn specialisten op het gebied van leadgeneratie, telemarketing, social media selling, onderhandelen, schrijven van offerte en afsluiten van de order.
 
In overleg met u stellen we daarom per onderdeel een team met gespecialiseerde trainers samen.

 

Meer informatie over een verkooptraining en/of personal sales coaching?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en onze aanpak voor een maatwerk verkooptraining?
 
Mail uw contactgegevens via het contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Of bel; 0031(0)164 244 415